Oana Zăvoranu a depus cerere de divorţ la Judecătoria sectorului 3

Cântăreaţa Oana Zăvoranu a depus joi (10 martie 2011) cerere de divorţ la Judecătoria sectorului 3.

Pe treptele judecătoriei, Oana Zăvoranu a dat o declaraţie „colorată” despre relaţia cu soţul său, Ionuţ Pascu, cunoscut cu numele de scenă Pepe şi nu a dorit să spună care sunt motivele divorţului, precizând doar că cererea a fost depusă „negru pe alb”.

Ea a declarat că nu s-a stabilit deocamdată primul termen al procesului, acesta urmând a fi comunicat ulterior de avocaţii săi. Oana Zăvoranu a arătat că procesul se va judeca, cel mai probabil, cu uşile deschise pentru presă. „Îmi place să intre aer”, a spus Oana Zăvoranu, adăugând că „de astăzi intră într-o nouă viaţă”.

Oana Zăvoranu a mai spus că nu există un „motiv capital” de divorţ, afirmând doar că „s-au adunat mai multe”. Ea a adăugat că Pepe îşi dorea foarte mult un copil şi nu exclude că acesta să fi fost nemulţumit de absenţa acestuia. „El şi-a dorit foarte mult un copil, ar fi ipocrit să spun nu”, a spus cântăreaţa.
De altfel, Oana Zăvoranu spune că s-a obişnuit să-i îndeplinească plăcerile soţului său şi, tocmai de aceea, doreşte să îi îndeplinească şi dorinţa acestuia – aceea de a divorţa.

Ea şi-a exprimat regretul că există oameni „care se hrănesc numai cu negativ” şi care se bucură atunci când văd că un cuplu care s-a iubit se desparte, între aceşti oameni fiind chiar mama sa. Oana Zăvoranu nu ştie dacă divorţul va fi unul paşnic, pentru că nu-i plac pronosticurile. Întrebată dacă acum are un iubit, aceasta a spus doar că este un amic, un prieten din copilărie.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.