Sulfina Barbu: PNL are tot dreptul să ceară ACD renunţarea la Dan Voiculescu

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, susţine, într-un comunicat de presă remis joi (10 martie 2011) că PNL are atât dreptul, cât şi obligaţia morală de a cere excluderea lui Dan Voiculescu din Alianţa de Centru-Dreapta.

„Ca partener în ACD, PNL are tot dreptul să ceară ACD renunţarea la Voiculescu. Şi nu numai că are dreptul, PNL are şi obligaţia morală să ceară excluderea lui Voiculescu”, afirmă Sulfina Barbu în comunicat. Ea susţine că politica liberalilor din ultimele luni „este sinucigaşă”, iar cazul lui Dan Voiculescu ar demonstra „situaţia duplicitară în care Crin Antonescu a adus PNL”. „Opinia publică aşteaptă ca PNL să fie la fel de intransigent cu Voiculescu cum a fost şi cu Mona Muscă.

Citeste si:  Prahova: Adriana Săftoiu, exclusă din PNL

Dacă au renunţat cu uşurinţă la un om care a muncit atât de mult în PNL, nu ar trebui să aibă nicio problemă să renunţe chiar mai uşor la Voiculescu… Între onoarea PNL şi televiziunile lui Voiculescu, din păcate, Crin Antonescu a ales deja funcţia de vedetă la Trustul Intact”, mai spune Sulfina Barbu.
ÎCCJ a respins, joi, recursul formulat de preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, şi a menţinut verdictul de colaborare cu fosta Securitate dat de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia ÎCCJ este definitivă.

Citeste si:  "Ali chimicul" a fost executat prin spânzurare
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata