Lindsay Lohan a respins oferta de înţelegere din partea acuzării

Lindsay Lohan a respins joi (10 martie 2011) oferta de înţelegere ce i-a fost oferită de procurori pentru a evita un proces, vedeta fiind acuzată de furtul unui colier în valoare de 2.500 de dolari şi urmează să încerce să-şi demonstreze nevinovăţia în cadrul unui proces, transmite Associated Press.

În cadrul acestui caz a fost stabilită o audiere preliminară pentru data de 22 aprilie. Condiţiile înţelegerii oferite de procurori nu au fost făcute publice, dar conform unor surse ele nu excludeau şi o condamnare mai scurtă la închisoare. Lindsay a precizat din nou că va pleda nevinovat în procesul ce urmează să aibă loc.
În cadrul emisiunii ‘Entertainment Tonight’ de marţi au fost prezentate câteva fragmente din înregistrările realizate de cele 4 camere de supraveghere ale magazinului Kamofie & Co., un magazin de bijuterii din Venice, în apropiere de locuinţa actriţei, locul de unde ar fi fost extras colierul.

Citeste si:  CASTANILOR SERV-COM SRL - notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

În imaginile prezentate marţi Lohan poate fi văzută stând de vorbă cu vânzătoarea, în timp ce probează mai multe coliere. Ea trece repede de la un colier la altul, până la colierul despre care se presupune că l-a furat. Conform imaginilor, ea şi-a lăsat acest colier la gât şi l-a acoperit cu un colier pe care îl purta la intrarea în magazin, după care a continuat să se uite la bijuteriile din magazin.

Conform unor surse apropiate apărării care au dorit să-şi păstreze anonimatul din cauza sensibilităţii cazului, avocaţii actriţei consideră că publicarea acestor imagini pe care acuzarea intenţionează să le folosească drept probe va reprezenta un avantaj pentru Lohan în cazul unui proces. În ultimele 10 luni Lohan a fost de două ori după gratii şi de două ori internată într-un centru de reabilitare pentru încălcarea condiţiilor de punere în libertate în cazul condamnării pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise şi posesie de droguri din 2007.

Citeste si:  EGGA’S SRL - notificare privind propunerea de intrare în faliment prin procedura simplificată
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata