EUR
4,84 RON
(-0.08%)
USD
4,11 RON
(-0.78%)
GBP
5,36 RON
(+0.2%)
CHF
4,49 RON
(-0.29%)
BGN
2,48 RON
(-0.66%)
BYN
1,68 RON
(-0.6%)
CAD
3,07 RON
(-0.06%)
RSD
0,04 RON
(-0.09%)
AUD
2,95 RON
(-0.26%)
JPY
0,04 RON
(-0.38%)
CZK
0,18 RON
(+0.38%)
INR
0,05 RON
(-0.5%)

Lupta cu dependenţa: vedete care au pierdut averi la jocurile de noroc

Fumatul, alcoolul, jocurile de noroc, toate acestea sunt numite vicii. Cu cât ai o siguranţă financiară mai mare cu atât viciul tău este mai rafinat. Unii se rezumă la primele două dintre ele, iar alţii plusează şi trec pragurile sălilor de jocuri mecanice sau ale cazinourilor.

Şi aici intervine o diferenţă dată de statutul social. Dacă eşti o persoană medie ca şi educaţie sau venit alegi aşa numitele păcănele, dacă eşti un distins om de afaceri n-ai ce să faci şi trebuie neapărat să treci măcar o dată printr-un cazinou. Problema este că odată intrat, cu greu se întâmplă să mai ieşi de acolo cu bani în buzunar. Acest lucru l-au verificat pe pielea lor câteva vedete de la noi care sunt campioane la capitolul sume lăsate în cazinouri.

Raluca Sandu a pierdut un Mercedes de 200.000 de euro

Nu se ştie exact pe ce a pus pariu fiica lui Mircea Sandu sau care este motivul pentru care se află în acest impas, clar este faptul că zilele acestea tânăra mămică trebuie să se despartă de Mercedes-ul de 200.000 pentru că l-a pierdut la pariuri. Ştirea bombă este dată de ”Libertatea” care menţionează că Raluca Sandu nu are foarte mult timp la dispoziţie ca să facă „tranzacţia”.

Lui Giovani Becali i-a stat inima în cazinou

Pasiunea clanului Becali pentru jocurile de noroc este binecunoscută de toată lumea, aşa cum se ştie și că aceştia pierd sume importante de bani din cauza acestei dependenţe. Cel mai recent scandal de acest fel în care a fost implicat Giovani Becali se întâmpla în toamna anului 2008 când procuratorul FIFA a pierdut nu mai puţin de 1,5 milioane de euro în doar câteva ore. Bărbatul a fost pe punctul să intre în colaps în momentul în care a realizat ce i se întâmplă şi, din cauza problemelor cardiace, a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă. „Informaţii legate de sumele jucate sau pierdute de domnul Becali nu se pot face publice, însă dumnealui a jucat aici acum câteva săptămâni, dar mai multe nu se pot spune”, declara un angajat al cazinoului care l-a „curățat” pe Giovani Becali. Continuarea în Eva.ro


Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata