Crin Antonescu: Dacă organizaţii ale PNL nu ajung la consens cu cele ale PSD, se plasează în afara partidului

Organizaţiile PNL care nu ajung la o înţelegere cu PSD pentru realizarea unei colaborări se plasează în afara partidului, a declarat luni (14 martie 2011) preşedintele PNL, Crin Antonescu, precizând însă că nu vor exista cazuri de judeţe în care liberalii să nu ajungă la un consens cu social-democraţii.

„La rigoare, deşi asta nu se va întâmpla, acea filială, acea persoană – e valabil şi pentru noi şi pentru PSD – înseamnă că ies în afara partidului, care a luat o decizie şi care o respectă. Forul care a luat această decizie are putere, conform statutului, să decidă pentru tot partidul şi în sensul acesta decizia e luată. Tot conform statutului, organizaţiile judeţene sau preşedinţii organizaţiilor judeţene sunt ţinuţi să se conformeze acestor decizii şi se vor conforma.

Citeste si:  Cristinel Bîgiu, şeful CJ Buzău, va fi exclus din PSD

La nivelul întregii ţări, până la urmă, au fost două, 3 locuri (care practic s-au rezolvat toate) unde au existat nişte mici probleme: cazul Bacău mai special, dar în rest nu a fost tămbălăul la care sperau unii şi nu va fi”, a explicat Antonescu, întrebat, în conferinţa de presă după şedinţa USL, ce se va întâmpla cu organizaţiile judeţene ale PNL care nu vor reuşi să ajungă la o înţelegere cu PSD.
Liderul liberal a amintit că în PNL a avut loc o consultare neoficială înaintea semnării acordului cu PSD, iar atunci când s-a luat decizia oficială nu a existat niciun vot împotrivă al preşedinţilor de organizaţii.

Citeste si:  Daniel Chiţoiu: S-au găsit banii în plus pentru pensiile militare
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close