Elena Udrea: Guvernul va discuta, în şedinţa următoare, proiectele legilor turismului şi reabilitării faţadelor de clădiri

Guvernul va analiza, în şedinţa următoare, proiectul de lege privind reabilitarea faţadelor clădirilor şi proiectul legii turismului, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, după şedinţa de joi (17 martie 2011) a Executivului.

Ea a menţionat că miercuri ar fi trebuit să fie discutate cele două proiecte de acte normative, însă nu au mai fost abordate pentru că, din cauza discuţiilor prelungite din Parlament, şedinţa de guvern de miercuri nu a mai putut fi reluată, după ce fusese întreruptă, pentru ca membrii Cabinetului să fie prezenţi în Legislativ. „Au rămas două proiecte importante pentru şedinţa următoare: legea faţadelor şi legea turismului.

Din păcate, şedinţa de ieri nu s-a mai reluat pentru că am stat în Parlament până aseară la 23,00. S-a întrerupt şedinţa de guvern şi nu a mai fost reluată, iar astăzi primul-ministru a fost de acord să discute întâi PNDI (Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii – n.r.), ca eu să pot pleca din Bucureşti”, a explicat Udrea.
Ea a menţionat că joi a plecat înainte de încheierea şedinţei de Guvern, pentru a se deplasa la Piatra Neamţ, unde va participa la semnarea unor contracte privind fonduri europene.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.