Liviu Dragnea: PSD mai aşteaptă încă o decizie înţeleaptă din partea UDMR

PSD încă mai aşteaptă de la UDMR o decizie ”înţeleaptă” în ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare, a afirmat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea vineri (18 martie 2011) la Oradea.

”Decizia înţeleaptă înseamnă să nu mai cauţioneze această guvernare coruptă şi incompetentă. Pentru că există riscul foarte mare să fie consideraţi complici la ceea ce se întâmplă. UDMR-ul, indiferent ce va spune acum, mai devreme sau mai târziu va fi acuzat că a susţinut în mod nemijlocit şi a făcut parte dintr-o guvernare dezastruoasă”, a precizat, în conferinţă de presă, Liviu Dragnea.
El a menţionat că principala motivaţie pentru care solicită UDMR să părăsească guvernarea este ”viaţa de zi cu zi a românului obişnuit”, greutăţile cu care acesta se confruntă.

Citeste si:  România a răspuns constructiv recomandărilor Comisiei Europene

”Asta e motivaţia pentru care încă mai cerem UDMR să părăsească guvernarea şi să facem o altă construcţie politică. Doar că nu mai cerem foarte mult timp. Nu-mi permit să dau termene, pentru că pot fi interpretate greşit. Dar nu mai putem aştepta foarte mult timp”, a subliniat Dragnea.
În opinia sa, ”orice zi, orice lună în plus a acestui Guvern aduce foarte mult rău românilor şi României”. Secretarul general al PSD va participa sâmbătă, de la ora 11,00, la cea de-a treia întâlnire regională a Departamentului de Educaţie publică, Cercetare şi Sport a PSD.

Citeste si:  Victor Ponta câştigă primul tur al alegerilor; duel cu Klaus Iohannis în turul doi

La eveniment au fost invitate să participe 120 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar din judeţele Bihor, Arad, Timişoara, Caraş-Severin, Hunedoara, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş. Vor fi prezenţi prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu, rectorul Universităţii „Politehnica” Bucureşti, precum şi conf. univ. dr. Remus Pricopie, decanul Facultăţii de Comunicare din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close