Cine este CEO-ul în vârstă de 10 ani care conduce o afacere de o jumătate de milion de dolari

– Ziua se duce la scoala, iar seara are treaba la birou. Afla cum arata viata celui mai tanar CEO din lume si cum a ajuns sa conduca o afacere de 500.000 de dolari.

Cu cativa ani in urma, Rick si Lauren Altman au deschis un magazin online care comercializeaza o gama intreaga de obiecte destinate copiilor, de la brelocuri, rucsaci si creioane decorate pana la haine, toate lucrate manual. Pentru ca se adreseaza unei categorii de clienti extrem de pretentioase, cei doi au intrat usor in umbra, iar deciziile strategice au fost preluate de fiica lor Hannah, in varsta de doar 10 ani.

Citeste si:  Judecarea dosarului prostituatelor de lux începe pe 24 noiembrie 2010 la Tribunalul Ialomiţa

In timp ce alti copii de varsta ei nici macar nu au inceput sa se gandeasca la meseria pe care ar dori sa o aiba mai tarziu, Hannah Altman este deja CEO-ul propriei companii. „Hannah’s Cool World” se numeste magazinul detinut de familia Altman si condus de Hannah si are deja 12.000 de clienti inregistrati, din toata lumea. „Hannah’s Cool World” exporta produse lucrate manual in tari precum Italia, Israel, Norvegia, Spania, Australia si Noua Zeelanda. In 2009, anul lansarii managzinului online, familia Altman a vandut nu mai putin de 250.000 de ornamente pentru pixuri si creioane.

Citeste si:  CEO-ul Deutsche Bank prevede echilibrul între casă și birou după criză

Ideea de a face si a comercializa ornamente pentru instrumentele de scris i-a venit tot micutei, dupa ce, la finalul unei seri petrecute cu familia in oras, aceasta a ramas cucerita de un automat care vindea astfel de ornamente. Continuarea în Businessmagazin.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata