Harta mondială a sânilor: cine-s marile puteri şi cu ce cupe se bat ele în piept

– Rivalitatea tradiţională dintre Statele Unite şi Rusia se păstrează şi la nivel de sutien, cu diferenţa că de data aceasta victoria, după lupta dată statistic cupă la cupă, îi aparţine fără drept de apel marii puteri de la Răsărit. Pieptul maicii Rusii depăşeşte în mod curent cupa D, pe când Statele Unite doar staţionează curent la cupa D. Cei mai delicaţi sâni pe plan modial vin, evident, din rafinata lume a haiku-urilor, China, cea care este ţara vestită pentru legendara cupă A a femeilor ei cât păpuşile de porţelan.

Citeste si:  SUA: O femeie a reclamat la poliţie un traficant care i-ar fi vândut zahăr în loc de droguri

Clasamentul, întocmit de targetmap.com, arată aşa: supremaţia o deţine fără rival maica Rusie, urmată de Statele Unite care nu au reuşit să progreseze genetic într-atât încât s-o ajungă.

Pe lângă Statele Unite, la acelaşi nivel se învârt şi sânii venezuelencelor şi ai columbiencelor, deţinătoare tot ale unor cupe D. Braziliencele se dovedeşte că au numai nişte funduri prestigioase, sânii lor ocupând doar un onorabil loc 3, de cupă C, alături de australience, canadience, englezoaice, franţuzoaice, poloneze şi, nu în ultimul rând, românce, scrie Realitatea.net.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata