Atenţie! Se înmulţesc ţepele date de asiguratorii auto!

– Cu polita RCA intr-o mina si o plangere in cealalta, zeci de soferi le-au cerut ajutorul politistilor din Bucuresti. Sustin c-au avut ghinionul sa fie loviti in trafic, dar compania de asigurari Carpatica, unde cei vinovati aveau asigurare le-ar fi transmis ca accidentul nu a avut loc. Uluiti de-un asemenea raspuns, oamenii vor sa-si caute dreptatea pana-n panzele albe.

In acesta situatie se afla mai multi soferi care au fost prinsi intr-un carambol. Trei masini s-au lovit in lant.  Un sofer nu a franat la timp si a oprit intr-un autoturism care la rindul lui a intrat in cel din fata. Politia a facut o cercetare la fata locului iar nevinovatii au primit asigurarea obligatorie a celui care i-a lasat pietoni. Cand sa isi primeasca banii pe reparatii de la compania de asigurari Carpatica li s-a comunicat ca cererea a fost respinsa.

Citeste si:  Poliţele RCA "la preţ de dumping" vor dispărea de pe piaţă

Raspunsul din partea companiei de asigurare a fost ca: ” nu corespund avariile, ca accidentul nu s-a petrecut asa”

Acelasi raspuns l-a primit si alt sofer implicat in alt accident.
Omul conducea masina pe un drum cu prioriate cand, de pe o strada laterala a iesit o soferita care nu a respectat indicatorul cedeaza trecerea. In ciuda evidentelor compania de asigurari nu a vrut sa o despagubeasca. Explicatia data de compania de asigurare: acel accident nu s-a intamplat. Masina a fost vandalizata de proprietar. A fost lovita cu un obiect contondent.

Citeste si:  Mircea Geaonă: Eficienţa guvernării şi gradul de competitivitate al societăţii, factori cheie pentru dezvoltarea economică a României

Suparata ca a fost facuta minicinoasa victima a depus plangere la politie. In aceeasi situatie sunt cel putin 200 de soferi care vor sa deschida si un proces civil.

Intr-un comunicat de presa, firma de asigurari precizeaza ca toate accidentele prezentate sunt de fapt tentative de frauda.
” Acestea se intampla datorita unor persoane care nu urmaresc decat insusirea unor despagubiri necuvenite prin inscenarea de accidente sau schimbarea culpei intr un eveniment eveniment rutier” , se arata in comunicat.

Politistii au inceput cercetarile fata de asigurator pentru inselaciune, scrie Incont.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata