SURPRIZĂ! Cum a înşelat Dinel autorităţile

– Dinel Staicu şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu cu doar trei zile înainte de a fi condamnat. Cazul s-ar putea complica, scrie România Liberă

Fostul şef al SIF Oltenia nu mai este de găsit. Totuşi, Judecătoria Sectorului 2 a respins recent cererea DNA de a i se impune lui Staicu interdicţia de a părăsi ţara sau localitatea, în dosarul în care acesta e judecat pentru prejudicierea Transgaz Mediaş cu 11 milioane euro.

Pe 1 aprilie, baronul SIF Oltenia, Dinel Staicu, condamnat pentru devalizarea Băncii Internaţionale a Religiilor, a devenit oficial Dinel Nuţu, preluând astfel numele de familie al soţiei anterior căsătoriei.

Potrivit oficialilor Poliţiei Capitalei, Staicu şi-a depus încă de la începutul acestui an, la Primăria Craiova, o cerere de schimbare a numelui. Procedura administrativă a fost finalizată pe data de 1 aprilie, când Dinel Staicu a intrat în posesia noului său document de identitate.

Practic, acesta a reuşit schimbarea datelor personale cu numai trei zile înainte de a fi condamnat definitiv la şapte ani de închisoare de către Curtea de Apel Bucureşti, după ce instanţa a amânat pronunţarea programată iniţial pentru 28 martie.

De pe 1 până pe 4 aprilie, un om ca Dinel Staicu putea pleca oriunde, întrucât are forţa financiară necesară. Cum el aştepta decizia Curţii de Apel Bucureşti, având deja în spate o condamnare de 12 ani de zile, dată de Tribunalul Bucureşti, e clar că se pregătea pentru toate variantele”, au declarat pentru RL surse judiciare.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.