SURPRIZĂ! Cum a înşelat Dinel autorităţile

– Dinel Staicu şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu cu doar trei zile înainte de a fi condamnat. Cazul s-ar putea complica, scrie România Liberă

Fostul şef al SIF Oltenia nu mai este de găsit. Totuşi, Judecătoria Sectorului 2 a respins recent cererea DNA de a i se impune lui Staicu interdicţia de a părăsi ţara sau localitatea, în dosarul în care acesta e judecat pentru prejudicierea Transgaz Mediaş cu 11 milioane euro.

Pe 1 aprilie, baronul SIF Oltenia, Dinel Staicu, condamnat pentru devalizarea Băncii Internaţionale a Religiilor, a devenit oficial Dinel Nuţu, preluând astfel numele de familie al soţiei anterior căsătoriei.

Citeste si:  Dăncilă, despre protejarea lui Tăriceanu în Parlament: Cred că a fost o greșeală

Potrivit oficialilor Poliţiei Capitalei, Staicu şi-a depus încă de la începutul acestui an, la Primăria Craiova, o cerere de schimbare a numelui. Procedura administrativă a fost finalizată pe data de 1 aprilie, când Dinel Staicu a intrat în posesia noului său document de identitate.

Practic, acesta a reuşit schimbarea datelor personale cu numai trei zile înainte de a fi condamnat definitiv la şapte ani de închisoare de către Curtea de Apel Bucureşti, după ce instanţa a amânat pronunţarea programată iniţial pentru 28 martie.

De pe 1 până pe 4 aprilie, un om ca Dinel Staicu putea pleca oriunde, întrucât are forţa financiară necesară. Cum el aştepta decizia Curţii de Apel Bucureşti, având deja în spate o condamnare de 12 ani de zile, dată de Tribunalul Bucureşti, e clar că se pregătea pentru toate variantele”, au declarat pentru RL surse judiciare.

Citeste si:  10 ani de închisoare în China din greşeală
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close