Elena Udrea: Nu îi susţin pe cei care fac blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi seara, la Craiova, că îl susţine pe Emil Boc la şefia PDL pentru că este un om politic curajos, iar PDL are nevoie de un luptător în fruntea partidului.

Udrea a mai spus că nu îi susţine pe cei care fac blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia şi care stau ascunşi în momente grele pentru partid.

„Îl susţin pe Emil Boc pentru că eu vreau ca PDL să câştige alegerile în 2012 şi pentru că eu cred că avem nevoie de un luptător în fruntea partidului, un om care să se lupte în afara partidului cu opoziţia, un om care să ducă mesajul PDL aşa cum a făcut-o Emil Boc”, a afirmat Udrea.

Citeste si:  Războiul declaraţiilor inutile: cum se fac autorităţile că rezolvă problema benzinei

Întrebată dacă Vasile Blaga nu ar putea face acest lucru, Elena Udrea a spus: „Domnul Blaga are un rol în partid în acest moment, cred că poate să aibă în continuare un rol în echipă, însă cred că pentru funcţia de preşedinte va fi nevoie de un om care să bată cu pumnul în masă în afara partidului, iar aceştia sunt puţini. Puţini oameni intră în bătălia politică”, a mai afirmat ministrul Turismului.

Întrebată cum se simte când este huiduită şi de ce zâmbeşte în astfel de momente, Udrea a răspuns: „Mi se întâmplă foarte rar. Dar chiar şi aşa, înainte de a fi femeie sunt om politic, mi-am asumat să fiu om politic, să fiu membru într-un guvern care de multe ori ia măsuri nepopulare, deci este un cost politic pe care orice om politic trebuie să şi-l asume. (…) De obicei la întâlniri sunt oameni care apreciază ce faci, oameni care sunt nemulţumiţi de ce faci.

Citeste si:  Victor Ponta: Moţiunea de cenzură se va dezbate pe 22 decembrie

Zâmbeşti întotdeauna celor care apreciază ce faci, iar ca regulă, dacă stai de vorbă cu oamenii, toţi înţeleg ceea ce faci, iar la final, chiar dacă sunt nemulţumiţi la început, la final îţi dau dreptate. Aşa s-a întâmplat de fiecare dată când în public sunt şi oameni nemulţumiţi. Dar întotdeauna cu un zâmbet şi cu o explicaţie a ceea ce faci ca ministru, ca om politic, oamenii îţi dau dreptate”, a explicat Elena Udrea.

Totodată, întrebată de ce îl susţine pe Emil Boc, în condiţiile în care acesta este huiduit de oameni, Udrea a răspuns: „Un om politic care îşi asumă să fie huiduit în astfel de vremuri este un om politic curajos. Nu îi susţin pe cei care stau ascunşi în astfel de momente şi cred că până la urmă un adevărat lider este cel care duce bătălii politice, îşi asumă să fie huiduit, nu cei care fac blaturi cu opoziţia şi cu teleopoziţia”.

Citeste si:  Personalul calificat din turism merge să lucreze afară pe bani mai mulţi
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata