Directorul regionalei Căi Ferate Bucureşti a CFR, demis

0

Directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Bucureşti a CFR, Gavrilă Mănăilă, a fost demis din funcţie sâmbătă, pentru organizarea necorespunzătoare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord care a dus la perturbarea traficului de călători, informează un comunicat de presă al CFR.

Potrivit documentului, „motivele demiterii sunt organizarea necorespunzătoare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord, nerespectarea dispoziţiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar în week-end-ul de 1 mai şi coordonarea defectuoasă a lucrărilor de reparaţii programate în Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de călători”.

Atribuţiile fostului director regional vor fi preluate de Laurenţiu Maraloi.

În cursul noptii de vineri spre sâmbătă s-au desfăşurat lucrări de înlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, care permite circulaţia a peste 80% din trenurile care intră şi ies din Bucureşti Nord.

Lucrările de înlocuire şi recentralizare a macazului în instalaţie au fost finalizate la ora 7.45, ceea ce a făcut ca un număr de 15 trenuri să înregistreze în total întârzieri de 580 de minute.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.