Directorul regionalei Căi Ferate Bucureşti a CFR, demis

0 5

Directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Bucureşti a CFR, Gavrilă Mănăilă, a fost demis din funcţie sâmbătă, pentru organizarea necorespunzătoare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord care a dus la perturbarea traficului de călători, informează un comunicat de presă al CFR.

Potrivit documentului, „motivele demiterii sunt organizarea necorespunzătoare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord, nerespectarea dispoziţiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar în week-end-ul de 1 mai şi coordonarea defectuoasă a lucrărilor de reparaţii programate în Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de călători”.

Atribuţiile fostului director regional vor fi preluate de Laurenţiu Maraloi.

În cursul noptii de vineri spre sâmbătă s-au desfăşurat lucrări de înlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, care permite circulaţia a peste 80% din trenurile care intră şi ies din Bucureşti Nord.

Lucrările de înlocuire şi recentralizare a macazului în instalaţie au fost finalizate la ora 7.45, ceea ce a făcut ca un număr de 15 trenuri să înregistreze în total întârzieri de 580 de minute.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata