EUR
4,84 RON
(-0%)
USD
4,28 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(0%)
BGN
2,48 RON
(-0.04%)
BYN
1,77 RON
(0%)
CAD
3,15 RON
(0%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,98 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

Două site-uri specializate pentru achiziţionarea rovinietei

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) pune la dispoziţia celor interesaţi site-urile www.e-rovinieta.ro sau www.rovinieta2011.ro, de unde pot fi comandate şi achitate online rovinietele necesare circulaţiei pe drumurile naţionale şi europene din România, informează UNTRR.

Aceste site-uri sunt disponibile şi în limbile engleză, rusă şi turcă.

Potrivit UNTRR, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile înainte de data de început a valabilităţii acestora.

Pentru a achiziţiona o rovinietă trebuie selectat tipul de rovinietă dorit, în funcţie de tipul autovehiculului şi perioada de valabilitate şi ulterior sunt introduse datele maşinii şi data de început a valabilităţii rovinietei.

Sunt introduse datele personale, după care se trimite comanda şi se realizează plata online cu card bancar prin intermediul procesatorului securizat de carduri sau prin bancă cu ordin de plată.

După confirmarea plăţii beneficiarii vor fi informaţi prin e-mail, pe site-urile www.e-rovinieta.ro sau www.rovinieta2011.ro sau prin SMS. De asemenea, factura fiscală va putea fi tipărită de pe acest site.

UNTRR – Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata