Gheorghe Flutur: Noul ministru al Muncii va fi desemnat după 15 mai

Nominalizarea pentru portofoliul Muncii se va face în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional ales după Convenţia Naţională a PDL din 14-15 mai, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN, vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur. Decizia a fost luată în urma discuţiilor purtate în cadrul BPN al PDL, a precizat Gheorghe Flutur.

„Poziţia noastră este că nominalizarea la Ministerul Muncii se va face în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional ales după Convenţia din 14-15 mai. Nu a existat un vot în acest sens, a fost o discuţie în cadrul BPN. După data de 15 mai se va desemna ministrul Muncii”, a declarat Gheorghe Flutur.

Tot în BPN s-a discutat şi despre pregătirea Convenţiei, a mai precizat Flutur.

„Am intrat în linie dreaptă, am avut şi o şedinţă a Comisiei de organizare a alegerilor. Sunt detalii organizatorice referitoare la invitaţi, locuri. Pe data de 14 mai, la ora 11.00, va fi deschiderea la Palatul Parlamentului. Mai multe amănunte vor fi oferite pe parcurs.

Noi suntem pregătiţi. Până joi seară, conform statutului şi a regulamentului nostru de funcţionare, se vor depune candidaturile pentru funcţiile de conducere în Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal”, a conchis vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.