Piaţa de smartphone-uri va creşte cu 58%, în 2011

Piaţa globală de smartphone-uri va atinge 470 de milioane anul acesta, crescând cu 58% faţă de 2010, potrivit unui studiu al companiei americane de consultanţă şi cercetare în IT, Euristic.

Cota de piaţă Android creşte de la 23% la 38,5%, estimându-se un trend ascendent chiar până la 49% în 2012. Specialiştii Gartner sunt de părere că, odată cu cooperarea dintre Nokia şi Microsoft, în promovarea Windows Phone, smartphone-ul va deveni a doua cea mai importantă platformă mobilă, după Android.

Piaţa locală de smartphone-uri a crescut simţitor în ultimii ani, oamenii de afaceri desfăşurând tot mai multe activităţi mobile.

Această creştere a generat nevoia de suport modern în condiţii internaţionale de service, cu o viteză rapidă de răspuns.

Astfel, pentru a îmbunătăţi semnificativ experienţa utilizatorului de telefoane mobile Nokia, pe întreaga durată de viaţă a modelului ales, compania de customer service Euristic Partner în parteneriat cu Nokia România, a inaugurat primul Nokia Care din Europa, la Bucureşti.

Clienţii au acces la tehnologii de reparaţie superioare şi la suport pentru telefoanele mobile Nokia, indiferent că acestea sunt sau nu în regim de garanţie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.