Prinţul William şi Kate, în lună de miere în Seychelles

0

Prinţul William şi soţia sa, Kate, îşi vor petrece luna de miere într-o reşedinţă luxuoasă pe una din insulele Seychelles, în Oceanul Indian, a informat ,luni (2 mai), cotidianul britanic Daily Mail.

Tinerii căsătoriţi se vor duce în cursul lunii mai în Seychelles pentru un sejur de zece zile într-o reşedinţă care îi va costa 4.500 de euro pe noapte.

Ofiţerii responsabili de securitatea prinţului au vizitat deja locul, a cărui localizare exactă este păstrată secretă, pentru a se asigura că reşedinţa va permite intimitate cuplului, potrivit aceleiaşi surse.

Luxuoasa vilă din lemn cuprinde o sală de baie în aer liber, o piscină şi o grădină privată, precum şi personalul casei.

Ducele şi ducesa de Cambridge vor pleca spre această insulă cu elicopterul de pe Mahe, insula principală a arhipelagului, unde se află şi capitala acestuia, Victoria.

Prinţul William trebuie să-şi reia mai întâi postul marţi la baza Royal Air Force /RAF/, unde este pilot de elicopter, urmând să plece apoi în călătorie de nuntă.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.