Prinţul William şi Kate, în lună de miere în Seychelles

Prinţul William şi soţia sa, Kate, îşi vor petrece luna de miere într-o reşedinţă luxuoasă pe una din insulele Seychelles, în Oceanul Indian, a informat ,luni (2 mai), cotidianul britanic Daily Mail.

Tinerii căsătoriţi se vor duce în cursul lunii mai în Seychelles pentru un sejur de zece zile într-o reşedinţă care îi va costa 4.500 de euro pe noapte.

Ofiţerii responsabili de securitatea prinţului au vizitat deja locul, a cărui localizare exactă este păstrată secretă, pentru a se asigura că reşedinţa va permite intimitate cuplului, potrivit aceleiaşi surse.

Luxuoasa vilă din lemn cuprinde o sală de baie în aer liber, o piscină şi o grădină privată, precum şi personalul casei.

Ducele şi ducesa de Cambridge vor pleca spre această insulă cu elicopterul de pe Mahe, insula principală a arhipelagului, unde se află şi capitala acestuia, Victoria.

Prinţul William trebuie să-şi reia mai întâi postul marţi la baza Royal Air Force /RAF/, unde este pilot de elicopter, urmând să plece apoi în călătorie de nuntă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.