Solistul grupului Aerosmith, Steve Tyler, mărturiseşte că a cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri

Solistul formaţiei Aerosmith, Steve Tyler, mărturiseşte că a cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri şi că a rămas aproape lefter după ce a dat atâţia bani pe cocaină şi heroină.

Tyler, care este unul din membrii juriului de la „American Idol”, spune că drogurile făceau parte în asemenea măsură din viaţa lui, încât avea la el şi când urca pe scenă, cu Aerosmith, scrie The Telegraph de luni.

Tyler, 62 de ani, tatăl actriţei Liv Tyler, a fost în centre de dezintoxicare de mai multe ori şi crede că a avut noroc că a supravieţuit abuzului de droguri şi alcool. El face aceste mărturisiri în autobiografia care va apărea în cursul acestei săptămâni.

În carte scrie: „Am tras pe nas 20 de milioane (de dolari). Mi-am „înghiţit” maşina Porche, avionul, casa în care am băut şi am luat droguri până n-am mai ştiut de mine. Aveam o rezervă de droguri pe scenă, alături de băutură…Puteam să mor probabil de câteva ori până acum”, declară cântăreţul People Magazine.

Tyler adaugă că şi-a dat seama în 2009 că trebuie să se lase definitiv de droguri şi băutură, cedând în faţa a ceea ce i-a spus unul din copiii lui. „Fiul meu m-a privit în ochi, a început să plângă şi a spus „Tată, erai atât de drogat noaptea trecută încât mi-a fost frică”. Aveam nevoie de asta”, spune el. „Cea mai bună idee a fost să merg din nou la reabilitare şi la întâlniri”, adaugă cântăreţul.

Autobiografia lui Tyler, intitulată „Does the Noise in My Head Bother You?”, descrie coborârea în infernul drogurilor. Autorul spune că are mulţi fani, dar îşi aminteşte şi cum l-a refuzat singura femeie cu care ar fi vrut să fie, cântăreaţa de rock Joan Jett. El povesteşte în carte cum a stat dezbrăcat în faţa uşii de la hotelul în care stătea Jett şi cât de insistent i-a bătut la uşă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.