Trei produse antivirus Kaspersky, premiate de către specialiştii britanici

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă că trei dintre produsele sale antivirus au obţinut distincţia VB100 din partea publicaţiei britanice Virus Bulletin.

Astfel, Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations şi Kaspersky PURE s-au remarcat pentru rezultatele superioare în detecţia malware, după ce au fost testate alături de alte 69 de suite de securitate care au rulat pe Microsoft Windows XP, Service Pack 3.

Pentru Kaspersky PURE, acesta a fost primul test independent în care demonstrează superioritatea nivelului de protecţie pe care îl oferă utilizatorilor individuali. Rata de neutralizare a viruşilor polimorfici şi a celor din colecţia WildList a fost de 100%, atât în timpul scanării ‘la cerere’, cât şi a protecţiei în timp real.

De asemenea, Kaspersky PURE a obţinut rezultate foarte bune şi în testele pentru stabilirea nivelului de protecţie reactivă şi proactivă (RAP), atingând un scor de 94,5%, cu mult peste cel obţinut de soluţiile Symantec, McAfee şi ESET. În plus, suita Kaspersky Lab nu a raportat niciun rezultat fals pozitiv, fiind remarcată şi pentru neutralizarea arhivelor malware, dar şi pentru viteza superioară de scanare a fişierelor – tehnologia iSwift implementată în Kaspersky PURE a jucat un rol important în acest proces.

Autorii testelor Virus Bulletin au mentionat şi interfaţa grafică intuitivă a suitei Kaspersky Lab, precum şi cele mai recente îmbunătăţiri aduse produsului, care au generat, la rândul lor, impresii pozitive.

Kaspersky PURE reprezintă vârful de gamă din seria suitelor de securitate Kaspersky Lab adresate utilizatorilor individuali, integrând o abordare nouă a securităţii IT, în care toate sistemele de protecţie lucrează în sinergie pentru a proteja utilizatorii în faţa tuturor categoriilor de ameninţări informatice.

Cu ajutorul procesului de criptare a datelor personale, informaţiile stocate în computer şi tranzacţiile online sunt protejate de accesul neautorizat, iar parolele de autentificare sunt centralizate şi securizate. În plus, dacă se doreşte ştergerea unor date din computer fără a putea fi ulterior recuperate, Kaspersky PURE poate ajuta utilizatorii în acest sens.

În România, Kaspersky PURE a fost ales Produsul Anului 2011 la categoria Securitate, de către cititorii revistei CHIP.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial.

Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam.
Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile.

Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.