EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Un avion dispărut în ’46 a aterizat în ’93 în America de Sud

6

– Un avion de pasageri, care a disparut fara urma in anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat in luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul sau se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre cel mai mare mister din istoria zborului. Un mister care a devenit cu atat mai mare, cu cat este vorba despre batrinul avion Lockheed Constellation, care a decolat in anul 1946 si la bordul caruia s-au gasit in 1993, la aterizare, cesti de cafea calda si tigari aprinse marca Old Gold, demult disparuta.

Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau ingalbenite de vreme si miroseau inca a tipar. As fi dorit sa pot da o explicatie, dar ma aflu in fata unui mister spune expertul Herman Guevara, conducatorul unui grup foarte numeros de cercetatori, caruia i s-a incredintat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult disparut, relatează Cotidianul.

Singurul lucru pe care il pot spune cu precizie este faptul ca avionul, impreuna cu toti pasagerii sai, a fost dat disparut in anul 1946, in timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Intr-un mod inexplicabil, avionul a aterizat in 1993 si arata de parca ar fi decolat ieri. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din patru persoane au decolat dupa toate regulile.

Incredibila poveste a inceput atunci cand un avion necunoscut, cu o inscriptie foarte veche, din Panair Do Brasil, a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea. Personalul aeroportului a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut, deoarece, in acelasi moment un Boac din Brussel se pregatea si el sa aterizeze. Multumita manevrelor abile ale capitanului Anthony Bolard in varsta de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita in ultima clipa o ciocnire fatala.

Cand avionul fantoma s-a oprit, personalul de paza a deschis usile si, cu mare groaza, a descoperit in interior lui numai schelete, spune Guevara. Unul dintre oamenii nostri de paza, un fost soldat in marina, s-a speriat atat de tare, incat si-a pierdut echilibrul. Dupa o examinare amanuntita, resturile pasagerilor au fost transportate intr-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat intr-un hangar bine pazit, in care accesul era strict interzis. Cercetarile se concentreaza asupra intrebarii: unde a fost avionul in toti acesti ani? Singurul lucru cert este numarul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare si destinatia.

Membră a grupului de experţi este şi cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. Aşa cum afirmă ea, în cazul acesta există şi posibilitatea unei treceri în timp. Ea a lansat şi ipoteza că moartea pasagerilor are legătură cu un posibil contact cu inteligenţe extraterestre.
Dacă avionul ar fi zburat într-un gol al dimensiunii timpului, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi mai mult încă, ei nu ar fi fost cu nici o zi mai în vîrstă decît erau la decolarea din 1946”, a adăugat un om de specialitate.
Guevara asigură că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru elucidarea acestui mister. „Eu mă voi ruga să fim destul de puternici ca să putem accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.

loading...

Citește și
Loading...

6 Comentarii
 1. Ha spune

  De ce nu s-a vorbit nimic pana acum din 1993, despre acest avion?
  Un fragment dintr-un film SF …

 2. ion timisoara spune

  Sinteti seriosi ? E prima data cind aud iar S.F.-ul e punctul meu forte .

 3. sufocle spune

  Ce aiureala,nu mai stiu astia cu ce sa umple ziarele si asa pline de prostii!!!!!!!!!

 4. Mateofticatul spune

  Sf dar totusi e posibila treaba cu extraterestri…

  In acest univers e imposibil sa fim singuri!!!

 5. andor1 spune

  Interesant dar ireal prea mult sf

 6. raz spune

  Tot ce se poate, ca nu s-a auzit pana acum, asta este alta mancare… Vezi „experimentul Philadelphia”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.