Andreea Paul Vass a atacat vehement proiectul PALAS: „Exact ce trebuia lângă Palatul Culturii, un mall!”

Consiliera pe probleme economice a premierului, Andreea Paul Vass, a atacat vehement proiectul PALAS. Întrebată cum de judeţul Suceava a adunat foarte mulţi bani în ultimii ani, spre deosebire de Iaşi unde autorităţile susţin că sunt “defavorizate de Guvern”, consiliera premierului a invocat “buna gospodărire”:

Mai tot ce s-a făcut la Suceava s-a făcut pe fonduri europene. Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă. Fonduri europene există, dar trebuie făcute proiecte de finanţare. Dacă Iaşul nu face asta e o problemă de gospodărire locală. Dacă Iaşul arată cum arată este pentru că este gospodărit prost. Ca opinie personală, Palatul lui Ştefan cel Mare e primul obiectiv pe care-l vizitează oricine vine prima dată în Iaşi. Ori ceea ce am văzut în spatele Palatului, acele blocuri semeţe
(simţind atacul spre PALAS moderatorul FLorin  Gheţău şi al doilea invitat, FLorin Cântic, dau să schimbe discuţia spre istoria veche a Iaşului, Curtea Domnească ş.a.. Consiliera premierului a ţinut însă morţiş să-şi termine atacul)

Andreea Vass: Să ai un astfel de obiectiv (adică Palatul Culturii) şi să-l încercuieşti aşa cum am văzut că se face acolo, daţi-mi voie să vă spun că este foarte proastă guvernare.

moderatorul (vizibil încurcat): da, e un ansamblu acolo, la Iaşi a fost o întreagă discuţie despre acel ansamblu cu blocuri, se zice că va fi şi un parc, un mall

Andreea Vass (indignată): exact ce trebuia lângă Palat, un mall. Nu există suficient teren în Iaşi să se facă un mall.

moderatorul (încearcă disperat să mute discuţia): da, dar spuneţi-mi

Vass: (dezamăgită de firgura de înmormântare a celui de-al doilea invitat şi de stânjeneala moderatorului): asta e, e o opinie personală.

Sursa: Iasicastiga.ro


Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.