Bitdefender Internet Security 2011, desemnat cel mai sigur antivirus în T1 din 2011

BitDefender Internet Security 2011 a fost desemnat cel mai sigur produs antivirus din România în primul trimestru din 2011, în urma testelor realizate de către organizaţia AV-Test.org.

Liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor a obţinut cele mai bune rezultate în primele trei luni din acest an, în urma unui raport care a luat în calcul rezultatele a 22 de produse de securitate.

Evaluarea a ţinut cont de nivelul de protecţie asigurat şi repararea sistemului după o infecţie şi performanţă.

BitDefender Internet Security 2011 a obţinut cele mai bune rezultate, alături de un alt produs ce are la bază tehnologii BitDefender, fiind de asemenea singurul care a primit punctajul maxim pentru protecţia sistemului.

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate.
Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează în timp real toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect.

Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română non-stop, iar produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în cele mai importante lanţuri de retail cu acoperire naţională.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.