Botiş mai face o victimă: Şefa AMPOSDRU, care gestionează fondurile europene, a fost demisă

0 5

– Cristina Zevedei, şefa Autorităţii de Management a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU), a fost schimbată din funcţie.

Cristina Zevedei a fost înlocuită cu Carmen Ionel. Acesta şi-a încetat mandatul vineri, după ce ministrul interimar al Ministerului Muncii, Emil Boc, a luat decizia de a o demite, anunţă Realitatea.net.

„La conducerea AMPOSDRU a fost numită doamna Carmen Ionel, care a fost anterior şef de serviciu în cadrul direcţiei economice a instituţiei, care va avea un mandat de şase luni”, a spus Nicolae Ivăşchescu, secretar de stat în ministerul Muncii.

Înlocuirea lui Zevedei din funcţie are loc la câteva săptămâni după ce ministrul Muncii Ioan Botiş şi-a dat demisia din cauza unui conflict de interese în care se afla, o firmă la care lucra soţia sa accesând fonduri europene.

Înainte să vină la conducerea AMPOSDRU, Zevedei a fost director coordonator al Organismului Intermediar din cadrul programului de alocare a fondurilor europene pe HR pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, funcţie pe care o ocupa din mai 2009.

Despre Cristina Zevedei se ştie că are doar 34 de ani, deține o funcţie importantă în organizația de femei a PDL, este atrăgătoare şi este soţia unui afacerist potent şi cu spate politic, apropiat al primarului sectorului 6, Cristian Poteraş. În 2009 a candidat fără succes la un post de europarlamentar, dar, prin numirea de la AMPOSDRU si-a gasit un loc mai mult decît onorabil.

Acum cinci ani, însă, biografia tinerei pedeliste a fost completată foarte interesant de către presă, care a dezvăluit că Zevedei a lucrat ca barmaniţă la Bistro Ateneu, lîngă Ateneul Român, după cum relata cotidianul Ziarul.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata