Ce anume caută armata SUA în Antarctica, sub calota de gheaţă? vezi FOTO

3

– Armata americană a cenzurat orice informaţii cu privire la această descoperire senzaţională. În ciuda embargoului informaţional impus, au circulat diverse rapoarte prin care americanii au început, în secret, excavarea locului acestei descoperiri senzaţionale.

– Preşedintele Parlamentului Francez confirmă că e vorba de o structură veche de peste 12.000 de ani

Unele ţări europene chiar au protestat faţă de lucrările de excavaţie întreprinse de armata SUA, întrucât se ştie că Antarctica este teritoriu internaţional protejat de orice exploatări făcute de mâna omului, scrie Beforeitsnews.com.

Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat următoarele: “Dacă armata americană a construit ceva acolo, ea violează Tratatul internaţional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce e vorba. Poate fi ceva ce are o vechime de cel puţin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de gheţurile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structură artificială de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie ceea ce ascunde”.

Americanii au transportat în Antarctica o gigantă maşinărie sfredelitoare

Imediat după aceea, unii observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice către Polul Sud şi au existat informaţii conform cărora Forţele Aeriene Americane au transportat gigantica lor maşină sfredelitoare “Subterrene” (alimentată cu energie nucleară) către o bază secretă din Antarctica.

“Subterrene” este o maşinărie capabilă să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci ea poate distruge toate rocile dure de pe suprafaţa Pământului. Pentru “Subterrene” ar fi cu atât mai uşor să spargă un strat de gheaţă, oricât de gros ar fi acesta.

CITESTE continuarea…

loading...
Citește și
3 Comentarii
  1. mo spune

    Pai sincer vorbind unde nu si baga nenorocitii astia de americani coada.Asa si cu petrolul din tarile in care sunt trimise trupe antitero.Acum omorandul cica pe bin laden ala cat o fii de adevarat toata tevatura asta o sa si mai pregateasca un atentat singur ca cel din 20…nu mai stiu cat ca nu ma intereseazza decat sufletele care au murit nevinovate din cauza lor sa i mai bubuie iar pe amaratii aia sa le suceasca iar mintile ca ei mereu sunt o tinta asupra atentatelor teroriste.Sa fim seriosi sio fac cu mana lor noi suntem prea mici nu stim ce se intampla la nivelul nenorocit care este conducerea unei tari.intrun cuvant sunt niste nemernici

  2. blv spune

    Interesant articol. Daca s-ar putea sa dati si sursele de documentare pentru cei un pic mai curiosi sa aprofundezez subiectul, banuiesc ca dvs ati facut un rezumat din mai multe stiri, site-uri etc. Subiectul este cu adevarat interesant chiar daca pare SF.

  3. pictor sarion spune

    Nu ati specificat daca articolul prezentat este S.F.,dar dupa fotografii pare sa fie autentic si foarte interesant!Sa auzim numai de bine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.