OBAMA a văzut LIVE cum BIN LADEN A FOST UCIS. Ce se citea pe feţele oficialilor americani? GALERIE FOTO

– Casa Albă a dat publicităţii, marţi, o fotografie care îi arată pe cei mai puternici oameni din SUA urmărind operaţiunea de ucidere a lui Osama bin Laden, scrie Business Insider.

În poză apar preşedintele Barack Obama, vice-preşedintele Joe Biden, secretarul de stat Hillary Clinton, dar şi alţi generali sau consilieri din stafful prezidenţial.

Sursa menţionează că expresia fostei soţii ai lui Bill Clinton este „nepreţuită” şi remarcă, de asemenea, imaginea cenzurată din faţa acesteia.

Barack Obama şi echipa sa au urmărit live raidul americanilor. În astfel de operaţiuni, soldaţii şi piloţii poartă camere video pe căşti, iar ecranele din camerele de urgenţă pot prelua instantaneu imaginile trimise.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată ieri, John Brennan, şeful anti-terorismului, a prezentat reacţia lui Barack Obama când bin Laden a fost ucis: „L-am prins” (We got him, în original).

Toată lumea sărbătoreşte moartea lui Osama bin Laden, însă aceasta are un cost enorm: aproape 1.300 de miliarde de dolari. Aceasta este suma pe care SUA a aprobat-o pentru războaie, măsuri de securitate şi îngrijirea veteranilor, începând din 11 septembrie 2001.

[nggallery id=22]

Galerie Foto: Business Insider

Citește și
1 Comentariu
  1. ion timisoara spune

    Financiarul, ,,fosta sotie a lui Bill Clinton ”, a divortat Clinton si nu stim noi ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.