Procesul medicului lui Michael Jackson amânat pentru luna septembrie

0

Procesul pentru omucidere involuntară a lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, care trebuia să înceapă la 9 mai la Los Angeles, a fost amânat pentru luna septembrie, a anunţat luni judecătorul care se ocupă de caz, informează AFP.

Judecătorul Michael Pastor a acceptat cererea avocaţilor apărării, care au solicitat vineri o amânare a procesului, pentru a-şi putea pregăti contrainterogatoriul a doi noi martori citaţi de acuzare.

Avocaţii doctorului Murray, care s-au prezentat luni la Curtea Superioară din Los Angeles, au cerut o amânare de două săptămâni, însă judecătorul a preferat să amâne procesul până în septembrie, pentru a se asigura că orice chestiune în suspensie asupra procesului va fi rezolvată până atunci.

Conrad Murray a fost acuzat de omucidere involuntară pentru moartea lui Michael Jackson, la 25 iunie 2009 la los Angeles, la vârsta de 50 de ani. ‘Regele pop’ a murit în urma unei supradoze de propofol, un puternic anestezic pe care-l folosea ca somnifer.

Doctorul Murray, care a pledat nevinovat, a recunoscut că i-a administrat starului propofol înainte de moartea sa, însă doar la cererea acestuia expresă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.