Procesul medicului lui Michael Jackson amânat pentru luna septembrie

Procesul pentru omucidere involuntară a lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, care trebuia să înceapă la 9 mai la Los Angeles, a fost amânat pentru luna septembrie, a anunţat luni judecătorul care se ocupă de caz, informează AFP.

Judecătorul Michael Pastor a acceptat cererea avocaţilor apărării, care au solicitat vineri o amânare a procesului, pentru a-şi putea pregăti contrainterogatoriul a doi noi martori citaţi de acuzare.

Avocaţii doctorului Murray, care s-au prezentat luni la Curtea Superioară din Los Angeles, au cerut o amânare de două săptămâni, însă judecătorul a preferat să amâne procesul până în septembrie, pentru a se asigura că orice chestiune în suspensie asupra procesului va fi rezolvată până atunci.

Conrad Murray a fost acuzat de omucidere involuntară pentru moartea lui Michael Jackson, la 25 iunie 2009 la los Angeles, la vârsta de 50 de ani. ‘Regele pop’ a murit în urma unei supradoze de propofol, un puternic anestezic pe care-l folosea ca somnifer.

Doctorul Murray, care a pledat nevinovat, a recunoscut că i-a administrat starului propofol înainte de moartea sa, însă doar la cererea acestuia expresă.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.