Radu Mazăre: Dacă nu aveam cluburi,staţiunea Mamaia era pustie de 1 Mai

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, luni (2 mai), că dacă în Mamaia nu erau cluburi staţiunea nu ar fi avut turişti în minivacanţa de 1 Mai şi că intenţionează să mărească numărul acestora cu firme renumite pe care le va aduce de la Moscova şi din ţări arabe.

Referitor la staţiunea Mamaia, Mazăre a afirmat ironic, într-o conferinţă de presă, că de 1 Mai staţiunea a fost ”senzaţională, cu soare frumos, mare, apă caldă, azur, insule, bărcuţe, cu tot ce trebuie de oferit românilor, pentru a face turism pe litoral”, adăugând ulterior că dacă nu existau cluburi, staţiunea era ”moartă”.

Primarul Constanţei a spus că atunci când va putea să se ocupe ”mai serios” de turism, principalul lui scop va fi să aducă în staţiunea Mamaia şi un club de renume din Moscova şi să deschidă piaţa către statele arabe.

”Cu distracţia am deschis acum, de 1 Mai. Dacă nu erau cluburile era pustiu de 1 Mai. Pentru că vrem, nu vrem, asta e ţara, avem doar două luni de căldură la Constanţa”, a spus Mazăre.

El a adăugat că urmează să studieze ordonanţa pe care a emis-o recent Ministerul Turismului, care ”vrea să demoleze” construcţiile de pe litoral.

”Asta este diferenţa de viziune, eu vreau să construim şi să aducem cât mai multe cluburi, ei vor să se blocheze tot”, a declarat Radu Mazăre.

Prezentă luna trecută la Constanţa, pentru semnarea unui contract european privind construirea unei parcări supraetajate lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, i-a spus primarului Radu Mazăre că pe litoral trebuie construit, însă în mod legal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.