Sean Penn şi Scarlett Johansson îşi arată iubirea şi la Casa Albă

În pofida faptului că se aflau în prezenţa preşedintelui SUA, Barack Obama, dar şi a altor celebrităţi printre care Mila Kunis şi Donald Trump, Sean Penn şi Scarlett Johanssen nu s-au ascuns, parcă dorind să arate tuturor că sunt un cuplu, conform Us Magazine.

„S-a întâmplat chiar la cină, când mâncarea era servită la masă”, a susţinut un martor citat de revista americană, adăugând că Scarlett, 26 de ani, a stat în braţele lui Penn, 50 de ani, pentru o bună parte din cină.

Momentele de tandreţe nu s-au oprit aici, cei doi neputând să se despartă nici imediat după cină, când actriţa l-a însoţit pe Penn în afara Casei Albe pentru ca actorul să fumeze o ţigară, ocazie cu care l-a şi sărutat.

Mai târziu, când invitaţii au ieşit la o plimbare alături de preşedinte, Sean Penn, galant, i-a oferit lui Scarlett haina sa pentru că la Washington era răcoare. În timpul plimbării cei doi au rămas în spatele grupului şi s-au sărutat din nou.

„Am fost la Casa Albă mai mult pentru Haiti pentru că vreau să atrag atenţia asupra suferinţei oamenilor de acolo”, şi-a explicat actorul prezenţa, făcând trimitere la victimele cutremurului şi la criza în care se află acest stat insular.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.