EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Theodor Paleologu: Victor Ponta are dreptate din când în când

0

Deputatul Theodor Paleologu a declarat, luni, că social-democratul Victor Ponta are dreptate din când în când, referindu-se la faptul că preşedintele PSD a avut aprecieri pozitive la adresa lui.

Deputatul PDL, candidat la şefia partidului alături de Emil Boc şi Vasile Blaga, nu a dorit să comenteze, la finalul şedinţei BPN a partidului, afirmaţiile lui Victor Ponta referitoare la o normalizare a relaţiei PDL cu opoziţia în cazul victoriei în alegeri a lui Vasile Blaga, dar a apreciat faptul că preşedintele PSD l-a vorbit de bine.

„În niciun fel. Mie mi-a părut bine că a avut aprecieri pozitive şi la adresa mea. Arată că din când în când are dreptate în ce spune. Şi alţi lideri ai opoziţiei au spus la fel lucruri bune. Nu mă deranjează să continue în felul acesta, să devină un bun obicei”, a declarat Theodor Paleologu.

Rugat să comenteze faptul că în ultimele zile ceilalţi doi candidaţi la şefia PDL şi-au adresat, direct sau indirect, acuze, Theodor Paleologu a declarat că astfel de lucruri sunt normale pe undeva, dar şi-a exprimat regretul că ele se produc. „Încerc şi eu să le domolesc pe cât posibil şi sper că o să scadă intensitatea lor”, a declarat deputatul PDL.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.