Un american şi-a ras barba de zece ani în cinstea lichidării lui ben Laden

0

Un locuitor al statului american Washington şi-a ras barba de zece ani în cinstea lichidării lui Osama ben Laden, informează Lenta.ru.

În acest fel, profesorul american Gary Weddle /50 de ani/ şi-a onorat promisiunea făcută în urmă cu aproape zece ani, la scurt timp după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. La acea dată, Weddle a promis public că nu-şi va rade barba până când Osama ben Laden nu va fi prins sau ucis.

Potrivit relatării lui Weddle, pentru prima dată în ultimii zece ani el a luat în mână lama de ras duminică, la 1 mai, după ce un prieten l-a sunat să-l anunţe că în Pakistan a fost lichidat ‘teroristul numărul 1’. Iniţial, Weddle nu a crezut, luând apelul telefonic drept glumă, însă atunci când s-a adeverit că prietenul nu minţise lui Weddle i-au dat lacrimile, după cum recunoaşte chiar el.

În timpul celor zece ani, barba lui Gary Weddle a ajuns să măsoare 38 de centimetri. Potrivit mass-media americane, procesul de ‘lichidare a bărbii’ a fost urmărit cu interes de mai mulţi vecini, care au filmat întregul eveniment.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.