Un american şi-a ras barba de zece ani în cinstea lichidării lui ben Laden

Un locuitor al statului american Washington şi-a ras barba de zece ani în cinstea lichidării lui Osama ben Laden, informează Lenta.ru.

În acest fel, profesorul american Gary Weddle /50 de ani/ şi-a onorat promisiunea făcută în urmă cu aproape zece ani, la scurt timp după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. La acea dată, Weddle a promis public că nu-şi va rade barba până când Osama ben Laden nu va fi prins sau ucis.

Potrivit relatării lui Weddle, pentru prima dată în ultimii zece ani el a luat în mână lama de ras duminică, la 1 mai, după ce un prieten l-a sunat să-l anunţe că în Pakistan a fost lichidat ‘teroristul numărul 1’. Iniţial, Weddle nu a crezut, luând apelul telefonic drept glumă, însă atunci când s-a adeverit că prietenul nu minţise lui Weddle i-au dat lacrimile, după cum recunoaşte chiar el.

În timpul celor zece ani, barba lui Gary Weddle a ajuns să măsoare 38 de centimetri. Potrivit mass-media americane, procesul de ‘lichidare a bărbii’ a fost urmărit cu interes de mai mulţi vecini, care au filmat întregul eveniment.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.