A început programul „Mini preţuri de vacanţă pentru Litoral”

Asociaţia Litoral-Delta Dunării anunţă că de marţi, 3 mai, începe Ediţia de primăvară a Programului „Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi” 2011, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei şi preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Programul este susţinut şi promovat de către ANAT şi patronatele hoteliere de pe Litoral.

Programul „Mini preţuri de vacanţă, Litoralul pentru toţi” se remarcă, în continuare printr-o ofertă variată, care cuprinde hoteluri de la o stea la cinci stele.

Tarifele pentru această ediţie, ce se derulează în intervalul 3 mai – 14 iunie 2011, cuprinde un sejur de 6 nopţi/persoană şi are următoarele preţuri: Hotel o stea fără mic dejun, 179 lei / 6 nopţi pe persoană; Hotel 2 stele fără mic dejun, 209 lei / 6 nopţi de persoană; Hotel stele cu mic dejun, 249 lei / 6 nopţi de persoană; Hotel 3 stele cu mic dejun, 379 lei / 6 nopţi de persoană; Hotel 4 stele cu mic dejun, 439 lei / 6 noăţi pentru o persoană; Hotel 5 stele cu mic dejun, 549 lei / 6 nopţi pentru o persoană.

Conform ANAT, numai turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de distracţii (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii – Acvariu, Microrezervaţia Delta Dunării, Planetariu; Muzeul de Istorie şi Arheologie; Muzeul Adamclisi şi Cetatea Histria).

Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agenţie ANAT din ţară.

Promovarea programului va fi făcută de Asociaţia Litoral-delta Dunării şi de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism/ANAT/, iar listele cu structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile care vând acest program se vor regăsi pe adresa www.anat.ro.

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.