EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Casa Albă a decis că va PUBLICA FOTOGRAFII cu OSAMA BIN LADEN MORT. DE CE NU AU APĂRUT ÎNCĂ

0

– Preşedintele Obama a decis, marţi, să dea publicităţii măcar o fotografie care îl prezintă pe Osama bin Laden mort, a declarat o sursă pentru Drudge Report.

Imaginea, descrisă drept „explicită” de către cei care au văzut-o, va stârni probabil emoţii puternice şi va deveni cea mai vizionată fotografie din istoria modernă.
Una dintre aceste imagini l-ar arăta pe bin Laden cu o urmă de glonţ deasupra ochiului stâng. Deocamdată nu este sigur când va fi lansată această fotografie, scrie Gândul.

Casa Albă a primit trei seturi de fotografii cu trupul neînsufleţit al lui Osama bin Laden, arată CNN, citând un oficial american.

Primul set conţine imagini cu bin Laden, mort, într-un hangar din Afganistan, unde americanii au dus cadavrul, pentru a-l arunca în mare. În aceste poze, teroristul este recunoscut cel mai uşor, deoarece faţa i se vede în întregime. Totuşi, fotografiile sunt „înspăimântătoare”, scrie CNN, deoarece se poate observa o rană uriaşă pe fruntea lui Osama. Site-ul notează că aceste poze sunt sângeroase şi crude.

Al doilea set de poze este făcut la bordul navei de unde a fost aruncat trupul lui Osama în mare. Setul conţine atât fotografii făcute înainte ca trupul teroristului să fie învelit în giulgiu, cât şi după.

Al treilea set prezintă imagini din timpul raidului, în care se pot vedea cadavrele fiului lui Osama, al curierului şi al fratelui său. De asemenea, se pot vedea şi alte scene din timpul operaţiunii.

Oficialul citat de CNN susţine că principala problemă a fotografiilor care dovedesc că într-adevăr Osama bin Laden a fost omorât de americani este că acestea sunt prea înfiorătoare pentru a fi publicate în ziare. Pe de altă parte, în aceste poze teroristul este cel mai uşor de identificat.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.