Corul de bărbaţi din Nepal a „dispărut” de pe aeroportul Heathrow

Corul de bărbaţi din Nepal, care venise în Marea Britanie pentru un festival muzical, a dispărut imediat după sosirea pe aeroportul Heathrow, potrivit UPI.

Organizatorii evenimentului şi serviciile pentru imigraţie au încercat timp de trei zile să dea de urma celor zece membri ai corului, dar fără succes.

Muzicienii au fost găsiţi câteva zile mai târziu, când David Peters, organizatorul festivalului, a fost sunat de unul dintre cântăreţi. Acesta i-a comunicat că „s-au rătăcit” şi în prezent se află într-o casă la zece kilometri de Heathrow.

„În genere, nu am idee cum au reuşit aceştia să se piardă?!”, a exclamat vădit încurcat David Peters, care a trimis un autocar pentru recuperarea muzicienilor. Dar, în momentul în care vehiculul a ajuns la locul destinaţiei, cântăreţii nepalezi plecaseră în altă parte.

„I-am contactat în cele din urmă şi le-am spus că le dăm o ultimă şansă. Abia după aceea au venit la festival”, a spus el, adăugând că, în pofida surprizelor neplăcute, a rămas foarte mulţumit de felul în care a cântat corul din Nepal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.