Cum să ridici cât mai repede o casă ieftină

0 16

– Costurile încep de la 150 de euro pe metru pătrat, în cazul stadiului „la roşu” pentru locuinţele din cărămidă.

În cazul în care optaţi pentru o construcţie din cărămidă, veţi putea alege dintre cele două tehnologii folosite astăzi în mod frecvent: cea de tip Porotherm şi cea de tip GVP, cu goluri verticale, scrie EVZ.ro.

Preţurile, pentru prima variantă, pornesc de la aproximativ 150 de euro/metru pătrat, pentru stadiul „la roşu”, care reprezintă construcţia fără finisaje, instalaţii şi partea exterioară a acoperişului, care poate fi din ţiglă sau tablă. În cazul celei de-a doua variante, costul minim pe metru pătrat este de 155 de euro, pentru aceeaşi fază a construcţiei.

Având drept etalon o construcţie cu amprenta la sol de circa 75 de metri pătraţi, cu etaj, obţinând, astfel, o suprafaţă construită de 150 de metri pătraţi, bugetul minim aproximativ va fi de 22.500-23.250 de euro pentru o casă ridicată „la roşu”, preţ care include şi fundaţia, potrivit reprezentanţilor companiei La Casa.

În cazul unei construcţii „la cheie”, costurile pentru o locuinţă realizată din cărămidă încep de la aproximativ 320 de euro pe metru pătrat. Concret, pentru o locuinţă de 150 mp construiţi, ar rezulta un preţ al execuţiei de 48.000 de euro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata