Doi români suspectaţi în Cambridge,Massachusetts, de clonare de carduri

Poliţia din Cambridge, statul Massachusetts, şi departamentul Secret Service al Statelor Unite au identificat doi suspecţi est-europeni care furau bani dintr-un bancomat folosind un cititor fals de carduri, scrie Cambridge Chronicle.

Răzvan Pascu, 30 de ani, din Bucureşti a fost arestat şi acuzat de posesia unui instrument de furt, conspiraţie, furt de carte de credit şi tentativă de crimă.

Al doilea suspect, Ionuţ Alexandru, tot din Bucureşti, a dispărut de la locul faptei înainte de sosirea poliţiei. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare.

Acţiunea poliţiei a avut loc la 30 aprilie, după ce a observat o persoană suspectă care sustrăgea bani din bancomatul de pe Alewife Brook Parkway, Massachusetts.

După ce a identificat un suspect şi a interogat martorii, poliţia din Cambridge a cerut ajutorul United States Secret Service. Un agent al departamentului a descoperit în timpul anchetei un aparat fals de citire a cardurilor ataşat de bancomat şi folosit în mod ilegal pentru a copia date personale şi codurile pin ale cardurilor de credit sau debit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.