Ducesa de Cambridge a ales pentru ziua cea mare un parfum aproape necunoscut, de 70 lire flaconul

Când ducesa de Cambridge a păşit spre altar pe 29 aprilie, a fost descoperit unul din cele mai bine păstrate secrete din „arsenalul” miresei. Lumea întreagă a văzut minunata rochie creată de casa Alexander McQueen, dar parfumul l-au putut simţi doar cei din preajma ei, scrie Daily Mail.

Potrivit bloggerilor pasionaţi de parfumuri, soţia prinţului William şi-a dat cu White Gardenia Petals de la Illuminium, o marcă englezească puţin cunoscută.

Într-o descriere de pe site-ul firmei, parfumul de 70 de lire seamănă cu „mirosul de la o vază cu flori albe, ce vibrează în aer în faţa unei ferestre deschise. Un miros delicat şi plin de nuanţe”.

Se adaugă: „Nota principală de nucă de cocos evocă un loc lângă mare, iar nuanţele de mărgăritar, ylang ylang şi iasomie introduc un grup de trei flori albe. Aroma răşinii de chihlimbar subliniază buchetul fin.”

Firma Illuminium a fost creată în 2007 de celebrul hairstylist Michael Boadi. Înainte de a-şi lansa prima linie de parfumuri, numită Boadicea The Victorious, el le-a avut cliente pe Kate Moss şi Naomi Campbell.

Parfumurile au avut mare succes printre vedetele coafate de Boadi, iar Michelle Obama a cumpărat în 2009 trei. Compania a fost încântată când a aflat vestea că ducesa de Cambridge, Catherine, a ales un parfum Illuminium. Purtătorul de cuvânt al firmei s-a declarat „mândru”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.