Michelle Obama şi Beyonce luptă împreună împotriva obezităţii

Nu în fiecare zi poate fi văzută prima doamnă a Americii dansând după un cântec semnat Beyonce: Michelle Obama le-a făcut o surpriză elevilor de la o şcoală din Washington, în cadrul campaniei intitulate „Let”s Move!” (Hai să ne mişcăm), informează The Telegraph.

„Beyonce este una din cântăreţele mele favorite. Am fost foarte fericită că a acceptat să facă un clip video, adaptând un cântec al ei, fiindcă tocmai despre asta este vorba: dansul şi mişcarea pot fi distractive”, a spus Michelle Obama. Soţia preşedintelui n-a avut intenţia să danseze, dar n-a putut rezista şi s-a alăturat elevilor.

Michelle Obama a declanşat o campanie de promovare a unei metode amuzante de slăbit, intitulate „Let”s Move!” (Hai să ne mişcăm), invitând-o pe Beyonce să i se alăture. Scopul acţiunii este combaterea obezităţii în rândul copiilor şi al tinerilor, care afectează tot mai mult aceste categorii de vârstă.

„Let”s Move!” se axează pe folosirea dansului, ca mijloc de a rămâne activ şi sănătos. Beyonce a adaptat cântecul „Get Me Bodied” de pe albumul B-Day, lansat în 2006, transformându-l în „Move Your Body” şi adăugând o nouă coregrafie, adecvată tinerilor dansatori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.