Muncă la negru la firma Danei Macsim, noul manager la Centrul „Carmen Saeculare”

– În iulie 2010, Dana Macsim a devenit asociat la „Gold Promoting”
– Partener de afaceri al managerului de la Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” este Vlad-Cristian TUDOR
– În februarie 2011, ITM a sancţionat societatea „Gold Promoting” pentru muncă la negru

   

  Cine îşi aruncă ochii prin presa nemţeană ajunge la concluzia că una dintre noile vedete ale municipiului Piatra Neamţ este Dana Macsim, născută la data de 11 decembrie 1972, fost prezentator la „Naţional TV”.
  Zilele trecute, Dana Macsim a câştigat concursul pentru postul de manager la Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, instituţie care aproape doi ani şi jumătate a fost condusă de directori interimari.

  Pentru că despre activitatea acestei persoane în cadrul „Carmen Saeculare” s-au scris numeroase articole, noi vom prezenta „omul de afaceri” Dana Macsim, chiar dacă prezenţei ei în această postură este la stadiul de „bebeluş” (sub un an). Dar un bebeluş cu alergie la legi…

  La înfiinţare, în decembrie 2008, firma „Gold Promoting” SRL Piatra Neamţ (J27/1764/2008; CUI 24816490) l-a avut ca unic asociat pe Vlad-Cristian TUDOR (18.07.1987), iar ca administratori pe acesta şi pe Petruţ-Octavian PETRESCU (01.03.1989).

  În 2009, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.223 lei şi o pierdere de 814 lei. În aprilie 2010, asociatul unic a decis suspendarea activităţii pentru o perioadă de 3 ani, „datorită modificărilor legislative şi a lipsei activităţii”.

  În iulie 2010, urmare a unei majorări de capital social, intră în firmă asociatul Dana Macsim (50%), cu domiciliul declarat în Bacău. Tot atunci, s-a decis reluarea activităţii şi extinderea obiectului de activitate cu:
  – fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie;
  – fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie;
  – fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase;
  – fabricarea îngheţatei;
  – comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate.
  Aceeaşi hotărâre a asociaţilor a mai inclus şi înfiinţarea unui punct de lucru în Piatra-Neamţ, bd. Decebal, bl. E2, parter, judeţul Neamţ .

  Pe 6 august 2010, cei doi asociaţi au decis revocarea din funcţia de administrator a lui Petruţ-Octavian PETRESCU, astfel că Vlad-Cristian TUDOR a rămas unicul administrator.

  Inspectorii de la ITM (Inspectoratul Teritorial de Muncă) Neamţ se pare că nu au aflat a cui este firma „Gold Promoting”, astfel că, în luna februarie a acestui an, au sancţionat-o pentru „muncă la negru”, amenda aplicată fiind de 3.000 lei. Societatea a atacat sancţiunea în instanţă (Dosar 1893/279/2011, Judecătoria Piatra Neamţ), iar primul termen a fost fixat pentru data de 1 iunie.

  Astfel se prezintă scurta activitate de om de afaceri a Danei Macsim. Un început promiţător…

  Sursa: www.NEAMTINVEST.ro

  Citește și

  Spune ce crezi

  Adresa de email nu va fi publicata

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.