Secretul reuşitei unor poze oficiale de la nunta princiară – o jucărie de o liră

În fotografiile pe care le-au făcut la nunta din 29 aprilie membrii familiei regale britanice a existat şi un musafir nepoftit, dar care a asigurat zâmbetul nepoatei ducesei de Cornwall, Eliza Lopes, în faţa aparatelor de fotografiat, scrie Daily Mail.

În mână avea un viermişor de o liră, despre care Camilla a spus marţi că a fost cumpărat de fiul ei vitreg, prinţul Harry, special pentru această ocazie. Ea a mărturisit că a fost „foarte îngrijorată” că nepoata ei de trei ani, Eliza, ca şi celelalte mici domnişoare de onoare, să nu fie copleşite de eveniment.

Când Eliza, fetiţa fiicei Camillei, a părut speriată de zgomotul mulţimii pe drumul de la Westminster Abbey spre Palatul Buckingham, cavalerul de onoare Harry a scos repede din buzunar jucăria care a făcut-o pe micuţă să râdă. Şmecheria a funcţionat atât de bine, încât Eliza n-a mai vrut să renunţe la jucărie şi a ţinut-o în mână, la vedere, şi în timp ce se făceau fotografiile oficiale.

Fotografiile au făcut înconjurul lumii, dar jucăria n-a atras atenţia până acum. „Vezi jucăria? A fost cel mai amuzant lucru. Nu-mi vine să cred că n-a remarcat-o nimeni”, a spus Camilla.

„Eram foarte îngrijorată pentru Eliza. Este o fetiţă atât de drăguţă şi arăta atât de bine cu rochiţa albă, dar a fost o ocazie prea importantă pentru un copil de vârsta ei. În trăsură, Harry a scos din buzunar jucărioara ca s-o distreze.

Elizei i-a plăcut atât de mult încât n-a vrut s-o lase nici la fotografiile oficiale. Vă vine să credeţi? Cu o mână mă ţinea de deget şi în cealaltă avea viermişorul. Am foarte mândră de ea; era adorabilă cu rochiţa ei şi tot răsucea jucăria pe deget. A fost o zi foarte frumoasă”, a mai spus soţia prinţului Charles.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.