Csibi Barna a fost eliberat din funcţia de la ANAF

0

Comisia de Disciplină a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a decis eliberarea din funcţie a angajatului Csibi Barna, a declarat  purtătorul de cuvânt al ANAF, Sabina Zereş.

„Comisia de disciplină ANAF întrunită astăzi a decis eliberarea din funcţie a lui Csibi Barna”, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Angajatul ANAF, Csibi Barna, a fost notificat de instituţie să se prezinte, joi, la Comisia de disciplină, convocată să analizeze cazul salariatului.

„În 27 aprilie a avut loc o primă întâlnire a Comisiei de disciplină din cadrul ANAF pentru a analiza situaţia angajatului Csibi Barna, care nu s-a prezentat la locul de muncă. Acestuia i s-a transmis o notificare prin care a fost chemat să participe la Comisia de Disciplină întrunită joi”, a spus Sabina Zereş.

Csibi Barna, funcţionarul public care, în 14 martie, a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu în centrul municipiului Miercurea Ciuc, a fost detaşat cu începere din data de 20 aprilie, pentru cinci luni, la Administraţia Finanţelor Publice Sector 2 Bucureşti, la Serviciul evidenţa plătitori persoane fizice.

Anterior mutării la Bucureşti, el fusese detaşat, începând cu 21 martie, la Abrud, unde nu a mai ajuns însă, după ce, în urma unei întâlniri avute cu directorul executiv al DGFP Alba, Marius Zinca, a depus o cerere pentru acordarea concediului legal de odihnă pe o perioadă de 21 de zile.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.