Despăgubiri de 12 milioane de dolari pretinse de soţia nesatisfăcută de la soţul… nesatisfăcător

0

Un bărbat din Dubai este acuzat în justiţie de soţia sa de faptul că nu reuşeşte să-şi îndeplinească îndatoririle conjugale, femeia solicitând să-i fie plătite despăgubiri în valoare de peste 12 milioane de dolari pentru momentele de fericire pe care nu le poate avea, transmite AFP.

Femeia, a cărei naţionalitate nu a fost precizată, a explicat în faţa unei instanţe din Dubai că bărbatul său nu a întreţinut relaţii sexuale cu ea în primele patru luni de la nunta din 2008 şi apoi a aflat că acesta suferă din cauza unor disfuncţii erectile.

În consecinţă femeia a reclamat faptul că bărbatul său nu îi poate satisface nevoile, însă, având în vedere ‘valorile conservatoare şi statutul femeii în această societate, am păstrat secretul acestor probleme şi am încercat să mă adaptez, sperând că situaţia se va ameliora’, după propriile declaraţii făcute în instanţă.

Cum situaţia nu s-a ameliorat în aceşti 3 ani de căsnicie, femeia s-a adresat justiţiei solicitând daune de 12,25 milioane de dolari drept compensaţie pentru că prin căsătorie a fost obligată de soţul său să renunţe la serviciu şi să nu mai poarte niciodată bijuterii.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.