Giga TV Bucureşti şi TV Giurgiu au primit undă verde de la CNA

0

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, joi, licenţă audiovizuală prin satelit S.C.Sonic Media SRL Piatra Neamţ pentru Giga TV Bucureşti.

Potrivit reprezentantului postului, George Harabagiu, director executiv redacţional, noua televiziune, cu caracter generalist, se bazează pe experienţa bazată pe schimbul de informaţii între televiziunile locale, prezentând informaţie multidisciplinară de interes general.

Giga TV Bucureşti va prelua programe ale altor producători – 45,86% şi va realiza şi emisiuni proprii (educative, culturale, religioase, filme, de divertisment) în proporţie de 54,14%.

Valoarea investiţiei este de 400.000 de euro, ulterior urmând a fi investite alte 87.000 de euro pentru staţia sol, cheltuieli suplimentare pentru producţia de materiale care vor sta la baza grilei Giga TV Bucureşti.

În proiectul pentru realizarea acestui post de televiziune se estimează că Giga TV Bucureşti va emite, în prima etapă, în zona de est a României şi în Capitală, în maxim 15 luni de la obţinerea licenţei audiovizuale, urmând ca apoi să se extindă în întreaga ţară.

În aceeaşi şedinţă, CNA a acordat licenţă audiovizuală prin satelit S.C. Nova Force Tehnic SRL Giurgiu pentru TV Giurgiu, care are în grila de programe cu precădere reportaje şi documentare.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.