Iaurtul care expiră în data de 32 martie!

0

Clujenii de la Napolact au inventat luna cu 32 de zile şi iaurtul care expiră 10 zile după termenul real de valabilitate.Un timişorean a descoperit într-un hipermarket mai multe produse ale companiei care expirau pe data de 32 martie, scrie gerhald.ro

Gerhald Ernst a postat miercuri dimineaţă imaginile pe blogul său. Tânărul povesteşte că a făcut pozele „în urmă cu două luni, dar până astăzi au stat în memoria telefonului. Minunata descoperire a fost făcută în Billa din zona Soarelui, Timişoara”.(…) „Data de expirare era de fapt 22 martie”

Reprezentanţii companiei clujene nu au fost deloc miraţi de inedita descoperire. PR-ul companiei Napolact, Simona Cojocariu, a declarat, după ce a văzut imaginile, că a făcut o verificare a termenului de valabilitate acolo unde se face imprimarea. „Este aşa cum mă aşteptam, este un «2» şters, deci 22 e data. Dacă se priveşte comparativ cifra 3 de alături, se vede că aceasta are linia de sus dreaptă, în schimb cifra 2 are linia de sus curbată”, explică Simona Cojocariu.

sursa Foto: www.gerhald.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.