Iaurtul care expiră în data de 32 martie!

Clujenii de la Napolact au inventat luna cu 32 de zile şi iaurtul care expiră 10 zile după termenul real de valabilitate.Un timişorean a descoperit într-un hipermarket mai multe produse ale companiei care expirau pe data de 32 martie, scrie gerhald.ro

Gerhald Ernst a postat miercuri dimineaţă imaginile pe blogul său. Tânărul povesteşte că a făcut pozele „în urmă cu două luni, dar până astăzi au stat în memoria telefonului. Minunata descoperire a fost făcută în Billa din zona Soarelui, Timişoara”.(…) „Data de expirare era de fapt 22 martie”

Reprezentanţii companiei clujene nu au fost deloc miraţi de inedita descoperire. PR-ul companiei Napolact, Simona Cojocariu, a declarat, după ce a văzut imaginile, că a făcut o verificare a termenului de valabilitate acolo unde se face imprimarea. „Este aşa cum mă aşteptam, este un «2» şters, deci 22 e data. Dacă se priveşte comparativ cifra 3 de alături, se vede că aceasta are linia de sus dreaptă, în schimb cifra 2 are linia de sus curbată”, explică Simona Cojocariu.

sursa Foto: www.gerhald.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.