EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

O femeie a murit, iar o alta a fost accidentată grav de un zid prăbuşit de la o fabrică veche

0

Poliţiştii criminalişti de la IPJ Bihor au stabilit joi, potrivit primelor verificări, că cele două femei accidentate de surparea unui zid dezafectat ar fi intrat în curtea clădirii respective într-un grup mai mare pentru a disloca fier beton şi cărămizi.

Potrivit unui comunicat transmis presei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Bihor, în urma primelor verificări efectuate, au stabilit că femeile făceau parte dintr-un grup de aproximativ 20 de persoane care intraseră pe terenul ce adăposteşte ferma dezafectată şi au început să disloce fier beton şi cărămizi de la baza unui zid, împrejurare în care zidul s-a prăbuşit peste două persoane.

Una din cele două persoane prinse sub zid, o localnică de 23 de ani, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar o altă femeie din Diosig, de 42 de ani, leziuni cranio-cerebrale pentru îngrijirea cărora a fost transportată de urgenţă la Spitalul judeţean din Oradea.

Poliţiştii din Diosig au fost sesizaţi joi, în urma unui apel prin numărul 112, că pe raza localităţii, într-o fermă dezafectată, s-a produs un eveniment în urma căruia o persoană a decedat.

Urmează a fi efectuată necropsia cadavrului persoanei de 23 de ani pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă de cercetare formată din poliţiştii din Diosig, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Bihor, alături de două echipaje SMURD, paramedicii din Săcueni şi o echipă de descarcerare.

Poliţiştii bihoreni continuă cercetările în cauză, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.