EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,27 RON
(+0.7%)
GBP
5,34 RON
(+0.51%)
CHF
4,55 RON
(+0.14%)
BGN
2,47 RON
(-0.09%)
BYN
1,75 RON
(+0.84%)
CAD
3,16 RON
(+0.4%)
RSD
0,04 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.73%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(+0.58%)

Vasile Blaga: Eu voi câştiga preşedinţia Partidului Democrat Liberal, eu întotdeauna mă duc la victorie

Vasile Blaga, unul dintre candidaţii la conducerea Partidului Democrat Liberal, a declarat, joi, presei, la Târgu Mureş, după ce şi-a prezentat moţiunea în faţa membrilor PDL Mureş, că va câştiga preşedinţia formaţiunii, întrucât merge întotdeauna la victorie.

„Eu voi câştiga preşedinţia Partidului Democrat Liberal, eu întotdeauna mă duc la victorie. (…) În partidul nostru, aşa cum îl ştiu eu, toate poziţiile se obţin prin vot pur şi simplu şi eu cred că fiecare îşi va câştiga locul pe care partidul consideră că îl merită”, a declarat Vasile Blaga.

Acesta a spus că în drumul său către victorie mizează pe programul pe care îl prezintă partidului, pe valoarea colegilor care îl susţin „şi, desigur, pentru că ştiu, cunosc destul de bine Partidul Democrat Liberal”.

Blaga a subliniat că, indiferent de poziţiile unora sau a altora, întotdeauna lucrurile vor fi dezbătute doar în interiorul prtidului până la Convenţie, conform statutului partidului, „iar eu, cu preşedintele partidului, sunt garantul respectării lui”.

În privinţa susţinerii sale pentru şefia partidului, după prezentarea moţiunii în faţa a 32 de organizaţii judeţene, Vasile Blaga consideră că aceasta se va vedea în cabina de vot.

„Asta se va vedea în cabina de vot, pentru că va fi un vot secret, dar eu sunt convins că (mă bucur – n.r.) de o mare susţinere”, a spus Blaga, care s-a ferit să dea vreun pronostic în privinţa scorului pe care în va obţine în alegeri.

Despre posibilele candidaturi ale Robertei Anastase şi Monicăi Macovei, pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, Blaga a spus că nu îl mai surprinde nimic şi că oricare membru ale acestui partid are dreptul să candideze la orice funcţie.

Vasile Blaga a fost însoţit la Târgu Mureş, printre alţii, de Cezar Preda, Sorin Frunzăverde şi Cristian Boureanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata