Curtea de Apel Piteşti a respins recursul PCC privind deciziile Oltchim

Curtea de Apel Piteşti a respins recursul companiei PCC SE prin care solicita anularea hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Oltchim potrivit căreia societatea vâlceană urma să contracteze o finanţare de 100 milioane euro, potrivit unui comunicat al Oltchim.

Astfel, hotărârea de fond a Curţii de Apel Piteşti a devenit definitivă şi irevocabilă.

În 17 ianuarie 2011 a fost respinsă de către Tribunalul Vâlcea, ca instanţă de fond, acţiunea prin care s-a cerut de către PCC SE constatarea nulităţii hotărârii AGEA din 27 septembrie 2010 privind contractarea de către societatea Oltchim a unei finanţări în valoare de 100 milioane euro.

PCC, principalul acţionar minoritar al Oltchim, a declarat un recurs care a fost transmis Curţii de Apel Piteşti. Instanţa a respins recursul declarat de PCC SE ca nefondat, hotărârea de fond devenind astfel definitivă şi irevocabilă.

‘Oltchim atrage atenţia asupra campaniei de publicitate agresivă a acţionarului minoritar PCC SE, campanie menită să discrediteze activitatea combinatului înaintea unui important pas spre privatizare, cu scopul clar de a distruge imaginea şi credibilitatea Oltchim în vederea unei preluări facile şi ieftine a combinatului.

Atacurile constante şi în forţă ale PCC SE care se sprijină pe bugete impresionante de publicitate alcătuiesc o campanie total atipică în peisajul public românesc, ameninţând în mod serios realizarea unei privatizări de succes a Oltchim cu câştiguri importante pentru statul român’, se arată în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.