De ce jignim în voie, la televizor. Cazul Vadim

– „Baschetbalista mutantă, Laura Codruţa Kovesi, această muiere pe care nu o ia nimeni de nevastă, vai de capul ei de prapadită, sună la 08:30 pe Chioru‘ (n.a. Traian Băsescu). Ştiţi cine e Chioru‘. Eu vorbesc cifrat, ca să nu se prindă serviciile secrete. Şi i-a zis lui Chioru: „M-a sunat Georgescu (n.a. Horia Georgescu, secretarul general) de la ANI. De trei zile s-a finalizat dosarul lui Vadim. Ce să facem cu el?” Şi ăsta i-a zis: „Dă-i drumul de urgenţă!” – astfel arată declaraţia europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor

Sunt câteva dintre afirmaţiile făcute, în cel mai recent episod al unei nesfârşite telenovele, de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor într-o declaraţie de presă de câteva minute, pe treptele Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Europarlamentarul a ajuns în vizorul Parchetului instanţei supreme la sesizarea Agenţiei Naţionale de Integritate, care a constatat existenţa unui fals în declaraţii. Vadim este suspectat că nu a declarat şi nu a înregistrat venituri din drepturi de proprietate intelectuală, în valoare de aproximativ 220.000 de lei, între 2006 şi 2008.

În replică, Vadim (autointitulat cel mai corect dintre politicieni) şi-a scos, din nou, bogatul arsenal de injurii şi ameninţări la adresa eternilor „duşmani”: preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc, şefii ANI Cătălin Macovei şi Horia Georgescu, pe care-i acuză de manevre politice, procurorul general Laura Codruţa Kovesi sau europarlamentarul Monica Macovei.

Problema este că nimeni, ori prea puţine persoane jignite, ameninţate sau calomniate îşi fac timp pentru a sesiza autorităţile în asemenea cazuri, spun sursele consultate de Romanialibera.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.