Ducesa de Cambridge îşi împinge singură căruciorul la cumpărături

1

În urmă cu o săptămână păşea spre altar, la braţul tatălui său, ducesă de Cambridge şi mireasă în nunta secolului.

Acum Kate păşeşte singură pe coridoarele supermarketurilor, împingându-şi căruciorul de cumpărături pentru aprovizionarea săptămânală, ca orice soţie, remarcă publicaţia britanică Daily Mail.

Purtând un poncho verde şi larg şi un tricou alb la nişte blugi uzaţi şi o pereche confortabilă de balerini în picioare, Kate şi-a împins căruciorul de cumpărături alături de zeci de alţi clienţi la Waitrose, pe insula Anglesey. După ce a plătit cumpărăturile, ducesa şi-a împins căruciorul până la maşina sa obişnuită, un Audi A3.

Securitatea lui Kate a fost asigurată de trei poliţişti care au urmat-o cu o maşină de escortă.

„Părea că s-a aprovizionat cu produse de bază, necesare pentru orice gospodărie, dar a cumpărat şi câteva produse mai speciale, probabil pentru a pregăti prima cină romantică pentru soţul său.

A împins singură căruciorul până la maşină şi şi-a încărcat cumpărăturile în portbagaj cu mâna ei, apoi a dus căruciorul înapoi. Părea foarte fericită şi le zâmbea celor care o priveau. Mulţi nici măcar nu au recunoscut-o, deşi este probabil cea mai faimoasă femeie din lume în acest moment”, a comentat unul dintre clienţii magazinului, citat de Daily Mail.

Aceasta este pentru prima oară când Kate a ieşit în public după nunta secolului de a avut loc în urmă cu o săptămână.

Foto: Daily Mail

Citește și
1 Comentariu
  1. Elena spune

    si totusi de cate ori si-a impins caruciorul singura?:-S nu se poate asa ceva….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.