Licitaţie pentru realizarea de materiale promoţionale pentru promovarea brandului turistic

0

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) lansează licitaţie publică pentru realizarea de obiecte şi materiale promoţionale cu rol în promovarea brandului turistic al României, în valoare de peste 5,5 milioane lei, informează MDRT.

Contractul este divizat pe loturi: Lotul 1 – Obiecte promoţionale, cu o valoare estimată este de 5.499.700 lei fără TVA şi Lotul 2 – Materiale promoţionale, cu o valoare estimată este de 14.405 lei fără TVA.

Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional – Axa 5 – operaţiunea ‘Crearea unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică prin definirea şi promovarea brandului turistic naţional’.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut.

Ofertantul trebuie să depună împreună cu oferta tehnică şi mostre pentru obiectele promoţionale solicitate în caietul de sarcini.

Toate obiectele şi materialele promoţionale vor fi inscripţionate cu elementele de identitate vizuală a brandului de turism, în conformitate cu recomandările din Manualul de Brand, precum şi cu cele prevăzute în manualul de identitate vizuală ale Programului Operaţional Regional.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.