Mai multe site-uri americane au publicat o fotografie cu Pippa Middleton în lenjerie intimă

După ce a aprins imaginaţia multor bărbaţi cu apariţia de la nunta surorii sale, Kate Middleton cu prinţul William, domnişoara de onoare Pippa trebuie să înfrunte acum furtuna mediatică provocată de publicarea pe o serie de site-uri americane a unei fortografii în care apare dansând lasciv în compania unui tânăr, ambii în lenjerie în intimă, conform Daily Mail.

Presa tabloidă americană şi-a propus să obţină fotografii sexi cu Pippa, 27 de ani, şi a reuşit.

Cel puţin şapte site-uri americane au publicat fotografia în care Pippa apare în lenjerie intimă, în compania unui tânăr pe jumătate dezbrăcat la rândul său, dansând, iar după expresia feţelor, amândoi sunt posibil serios ameţiţi de băutură.

Interesul mediatic de care se bucură Pippa după fermecătoarea apariţie de la nuntă când aproape că şi-a eclipsat sora, are iată şi o parte negativă, majoritatea presei tabloide fiind acum preocupată de a scoate în evidenţa latura de ‘party girl’ a Pippei.

În plus, casele de pariuri din Marea Britanie au început deja să fixeze cote cu privire la ce va face Pippa în viitorul apropiat.

Frumoasa englezoiacă are o cotă de 2 la 1 că va apărea pe coperta revistei Vogue, 3 la 1 că se va căsători şi 7 la 1 că va ajunge model pentru Alexander McQueen, casa de modă care a creat atât rochia sa de domnişoară de onoare cât şi pe cea de mireasă a lui Kate.

De asemenea, Pippa este cotată cu 40 la 1 că se va căsători cu prinţul Harry, fratele mai mic al prinţului William şi respectiv de 66 la 1 că va fi înnobilată.

Între timp, posteriorul său, principala atracţie pentru bărbaţii care din diferite motive au trebuit să se uite la nunta prinţului William cu Kate Middleton, este marele favorit cu o cotă de 4 la 6 de a primi pestigiosul titlu de posteriorul anului.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.